Nyheder

Spændende ledelsesændringer hos KD-Bejds

Lars Pedersen har truffet beslutningen om at træde tilbage som direktør for KD-Bejds. Lars har været en stærk og visionær leder, og hans dedikation har været en afgørende faktor i vores succes. Vi ønsker Lars alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser og takker ham for hans bidrag.

I samme anledning, byder vi stolt Jannie Madsen velkommen som vores nye salgschef. Jannies erfaring og engagement vil uundværligt bidrage til at udvide vores kundeportefølje og styrke vores position på markedet. Jannie har tidligere været ansat hos KD-Bejds og kender derfor virksomheden og branchen indgående.

Samtidig glæder vi os over at præsentere Tim Larsen som den kommende produktionschef. Tim bringer en baggrund inden for produktionsstyring og en passion for kontinuerlig forbedring. Tim har været en del af KD-Bejds i 10 år, og vi er glade for at hans erfaring kan fortsætte med at bidrage til KD-Bejds fremtid.

Disse skift i ledelsen markerer et nyt kapitel i vores virksomheds udvikling. Vi ser frem til det, der ligger foran, og ønsker både Lars, Jannie og Tim succes i deres nye roller.

Vi fortsætter vores engagement i at levere førsteklasses løsninger til vores kunder og ser frem til en spændende fremtid hos KD-Bejds.