Blog

Beskrivelse Vi anbefaler af affedte emner før svejsning, da olien brænder fast i materialet og giver brune skjolder efter bejdsning. Vigtig at der ikke indgår noget sort jern da det opløses af syren. Når emner levers ved Kd-bejds, skal det være klar til bejdsning det vil bl.a. sige at alle emner Skal være affedtet for olie, fedt og lign, samt folie da bejdsen ikke komme igennem Alt tilbageværende folielim skal være fjernet, man skal også være opmærksom på at nogen tusser ikke opløses under bejdsning, hvis man ønsker et kosmetisk pænt resultat. Olie eller limrester kan som regel ikke ses før endt bejdsning, og det ikke er muligt at gøre det om, ligeledes fjernere bejdsning ikke ridser eller andre mærker i stålet. Med mindre andet er aftalt på forhånd, skal alle emner være rene.

Anbefales før bejdsning

  Vi anbefaler at affedte emner før svejsning, da olien brænder fast i materialet og giver brune skjolder efter bejdsning. Vigtigt,         

Læs mere »

Glasblæsning

Skal man glasblæse svejsninger, er det forud for blæsning nødvendigt at bejdse emnet først, for at fjerne både anløbninger og det afkromede lag.

Læs mere »

Mobilbejdsning

Nogle emner er så store, at det ikke er rentabelt, endsige muligt, at transportere dem til bejdsecenteret. Sådanne emner kan bejdses ved hjælp af et mobilt anlæg.

Læs mere »

Dyppebejdsning

For at opnå en pæn, ensartet og holdbar overflade, er det nødvendigt at alle urenheder – ikke mindst anløbninger ved svejsesømme og skærekanter – fjernes, og at oxidlaget genetableres.

Læs mere »

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har den 7. januar 2019 været på besøg hos KD BEJDS ApS på arbejdsstedet Hesselly 12, 6000 Kolding.

Læs mere »

Miljøtillæg

KD Bejds har gennem mange år etableret et tæt og godt samarbejde med de kommunale miljømyndigheder, arbejdstilsynet, samt BST for at sikre, at hensynet til miljøet og arbejdssikkerheden er i top og efter gældende regler.

Læs mere »

Ny medarbejder

Det er med stor glæde, vi kan meddele at vi pr. 1. marts 2017 har ansat Jannie Vestergaard Madsen, i en stilling som Key Account Manager.

Læs mere »